Ja ik wil!


Trouwen in een stretchtent

De stretchtent is ontworpen om te passen bij uw specifieke wensen met flexibele opzet mogelijkheden. Stretchtenten zijn voor elk formaat of type ontvangst geschikt. Daardoor wordt een locatie omgetoverd tot een adembenemende omgeving die u en uw gasten nooit zullen vergeten.

Stretchtent-huren.nl heeft al honderden unieke bruiloft tenten opgezet, weliswaar allemaal onvergetelijk.

Uw bruiloft is een eenmalig evenement, dus u moet er zeker van zijn dat de leveranciers die u kiest hun beloftes immers waar kunnen maken. U bent op zoek naar een partner die uw dag echt magisch maakt? Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector hebben we een uitstekende reputatie en bovendien de kennis om ervoor te zorgen dat uw bruiloft een enorm succes wordt!

Bekijk onze tenten

Van klassiek tot festival stijl

Van festival bruiloften, tot vintage-, bohemian-, landelijke en klassieke bruiloften, Stretchtent-huren.nl heeft met veel verschillende bruiloften ervaring. Kies het formaat van de tent en de stijl van uw bruiloft. Wij helpen u graag met het aankleden van de tent. Er is ruime keuze uit verschillende meubellijnen, decoratie en aankleding. Daarnaast beschikken wij over licht, geluid en toebehoren.

Bekijk onze catalogus online

De tenten van Stretchtent-huren.nl worden geleverd door heel Nederland. Wij leveren de stretchtent op locatie en bouwen de tent volledig op en af. Waardoor jij je kunt focussen op je trouwdag en genieten van het moment. Wilt u trouwen op een trouwlocatie of in uw eigen tuin? Geen probleem want samen met u bekijken we graag de opties. We adviseren u graag over het formaat van de tent en de tentbenodigdheden die hierbij passen.

Bekijk de tentbenodigdheden