Meubilair & Decoratie

Stretchtent-huren.nl helpt u met de complete inrichting!

Stretchtent-huren.nl gaat verder dan alleen het leveren en opzetten van de tent. We kunnen u tevens helpen met de techniek en inrichting van de tent zoals meubilair, verlichting en decoratie.

Het inrichten van een tent is nog nooit zo makkelijk geweest. Met een ruime keuze aan meubelstijlen is er altijd een lijn die bij uw evenement past. Van robuust tot modern en van klassiek tot verfijnd, de opties zijn eindeloos.

Verlichting zorgt ervoor dat een tent echt tot leven komt. Zo kan een tent vol gehangen worden met prikkabels, led verlichting of lampionnen. Er zijn standaard verlichtingspakketten maar het is ook mogelijk om bijna iedere gewenste opstelling samen te stellen.

Kleedt uw evenement aan met groen en planten of kies juist voor een groot pronkstuk in de tent. De tent is als het ware een leeg canvas dat u zelf in kunt kleuren.

Download hier onze catalogus

Bekijk hier onze algemene brochure

Meubilair

De uitstraling van uw evenement wordt voor een groot gedeelte bepaald door de inrichting. Een zorgvuldig samengestelde inrichting zorgt voor een verzorgde uitstraling en de juiste eerste indruk. Het evenementenmeubilair bestaat onder andere uit: tafels, stoelen, barkrukken, barren, buffetten, loungebanken en DJ booths. Al het meubilair wordt zorgvuldig vervoerd en op geplaatst op locatie.

Decoratie

De decoratie in een stretchtent kan een groot verschil maken. Decoraties zorgen voor sfeer, ambiance en gezelligheid. Een mooie aankleding kan de beleving dan ook naar een hoger level tillen. De één gaat voor uitbundig, de ander voor subtiel. Dit is uiteraard afhankelijk van het thema van uw evenement. Voor ieder type evenement is er een ruime keuze aan decoraties in allerlei stijlen, maten, kleuren en materialen.

Een spot om het tentdoek uit te lichten, de prikkabel aan de randen van de tent en de lampionnen voor de sfeer. Ze dragen allemaal bij aan het tot leven wekken van de tent. Stretchtent-huren.nl heeft een vaste partner die de stretchtenten voorziet van de perfecte verlichting.